NBA:n varaustilaisuus pidetään 18.11., mutta kulisseissa käydään kovaa vääntöä mikä joukkue varaa kenetkin. NBC:n NBA-toimittaja Tom Haberstroh uskoo Chicago Bullsin yrittävän napata itselleen paikka kärkikaksikosta.

Bulls sai varausvuorojen arvonnassa neljännen varausvuoron. Ensimmäisenä varaamaan pääsee Minnesota Timberwolves, toisena Golden State Warriors ja kolmantena Charlotte Hornets.

Haberstrohin mukaan Bullsin uusi koripalloasioiden pomo Arturas Karnisovas saattaa yrittää parantaa joukkueen asemaa nostamalla joukkueen varausvuoroa.

– Luulen, että Karnisovas saattaa yrittää päästä ylöspäin, sillä luulen että Minnesotan ykkösvaraus ja Golden Staten kakkosvaraus ovat kaupan. Olisin yllättynyt jos Charlotte tai Chicago eivät nousisi varaustilaisuudessa, Haberstroh totesi podcastissa.

Sekä Minnesota että Golden State ovat NBA-asiantuntijoiden mukaan enemmän kiinnostuneita hankkimaan valmiin pelaajan kuin nuoren lupauksen. Eri arvioissa Anthony Edwards on nostettu ykkösvaraukseksi ja LaMelo Ball kakkosvaraukseksi.