HBA matkasi sunnuntain ainoassa ottelussa Vimpeliin. Otteluun lähdettäessä Märsky oli kuudennella sijalla ja ViVe sijalla kahdeksan. Voitto matkasi tällä kertaa Helsinkiin 78-60.

Ensimmäisellä puoliajalla peli eteni tasaisissa merkeissä. Kotijoukkue vei nimiinsä kuitenkin hienoisesti molemmat jaksot Mariah Millerin ja Destinee Youngin johdolla. Puoliajalla oltiin tilanteessa 35-30.

Kolmannen jakson aikana HBA otti pelin hallintaansa. Ebba Pekosen heittokäsi oli hyvässä vireessä, kun joukkue karkasi viimeiselle jaksolle johdossa 56-45.

Viimeisellä neljänneksellä HBA kasvatti johtoaan. Niinpä pisteet matkasivat Helsinkiin 78-60.

Pekonen kasasi lopulta 21 pistettä. Hänen pelitilanneheittonsa upposivat 72 prosenttisesti. Saga Ukkonen teki 19 pistettä ja Janette Aarniolle merkittiin 17 pistettä ja kuusi koriin johtanutta syöttöä. Kotijoukkueesta Young teki 23 pistettä ja keräsi 15 levypalloa. Miller teki myös tupla-tuplan 14 pisteellä ja 13 levypallolla.

Märsky jatkaa sarjassa kuudentena. ViVe on edelleen kahdeksantena.