Sofia Pelander jatkoi vahvasti, kun Herner otti toisen voittonsa Saksan Bundesliigassa. Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa niin ikään puhtaalla pelillä.

Koronapandemian aiheuttamat ottelusiirrot ovat vaikuttaneet suomalaispelaajien peleihin niin Islannissa, Espanjassa, Italiassa kuin Belgiassakin, mutta joitain pelejä kuluneen viikon aikana saatiin kuitenkin pelattua.

Saksan liigassa Sofia Pelanderin Herner otti toisen voittonsa kaadettuaan vieraskentällä Flippo Baskets BG74:n 71-63 (33-37). Pelander kuului joukkueensa parhaimmistoon kirjatessaan 14 pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja torjunnan.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin ja Sara Rokkasen Bembibre hävisi Ensino Lugolle vieraskentällä 65-70 (39-37). Kalin urakoi kentällä yli 32 minuuttia tilastoiden neljä pistettä, levypallon ja riiston. Rokkanen kirjautti seitsemässä minuutissa yhden levypallon. Bembibre on voittanut yhden seitsemästä pelistään.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol jatkoi voittokulkuaan selvällä 99-52 (59-28)-voitolla Iraurgista. Äijänen kasasi viisi pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä ja torjunnan. Ferrol on voittanut kaikki viisi otteluaan.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Ninni Salmen ja Sandra Karstenin Wetterbygden Sparks hävisi kotikentällään Uppsala Basketille 68-78 (31-42). Karsten jäi ilman tilastomerkintöjä ja Salmi saalisti levypallon, kaksi syöttöä ja torjunnan. Sparksilla on viiden pelin jälkeen kaksi voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot