Suomalaisvalmentaja myöntää huippuseuran kosiskelut – ”Olin tietenkin erittäin imarreltu”

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella loisteliasta työtä Saksan Bundesliigan pienimmällä pelaajabudjetilla Merlins Crailsheimissa tehnyt Tuomas Iisalo liitettiin kesän aikana eurooppalaisen suurseura Zalgiris Kaunasin päävalmentajan pestiin. Iisalo myöntää Koripalloliiton tiedotteessa, että kävi Euroliiga-seuran kanssa neuvotteluja.

Kesällä liikkui mielenkiintoisia huhuja Iisalon ympärillä, sillä hänet yhdistettiin liettualaisen suurseura Zalgiriksen päävalmentajan pestiin. Valinta ei kuitenkaan kohdistunut suomalaisvalmentajaan.

– Kiinnostusta oli ja he haastattelivat minua. Tilanne oli kuitenkin siinä mielessä yksinkertainen, että minulla juuri tehty jatkosopimus Merlinsin kanssa. He haastattelivat kolmea vaihtoehtoa päävalmentajaksi ja he päätyivät lopulta toiseen valmentajaan. He tarjosivat minulle paikkaa heidän valmennusryhmässään, mutta se ei tuntunut loogiselta tässä tilanteessa, Iisalo paljastaa Koripalloliiton tiedotteessa.

Zalgiriksen kaltaisen joukkueen yhteydenotto osoittaa, että Merlinsin hienot otteet on huomioitu myös Saksan rajojen ulkopuolella.

– Olin tietenkin erittäin imarreltu, että Zalgiris osoitti kiinnostusta. Se kertoo siitä, että viime kausi, ja miksei aiemmatkin, on noteerattu myös muualla. Hieno asia kaikkiaan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.