Charlotte Hornets nappasi itselleen kovan nimen, kun Gordon Hayward teki seuran kanssa sopimuksen. Siirtomarkkinoiden toisen päivän muita mielenkiintoisia nimiä olivat Serge Ibaka ja Rajon Rondo.

Hayward kieltäytyi 34,2 miljoonan pelaajaoptiosta Boston Celticsin kanssa ja siirtyi Charlotte Hornetsiin. Hayward saa Charlottessa hyvän palkkapäivän, kun hän teki neljän vuoden ja yhteensä 120 miljoonan dollarin sopimuksen.

Serge Ibaka vaihtaa Los Angeles Clippersiin ja on tehnyt seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. Ibaka pelasi viime kaudella Torontossa.

Los Angeles Lakersin kanssa mestaruutta juhlinut kokenut Rajon Rondo vahvistaa jatkossa Atlanta Hawksia hänen tehtyä joukkueen kanssa kahden vuoden ja yhteensä 15 miljoonan dollarin sopimuksen. Chicago Bullsissa pelannut Kris Dunn siirtyy niin ikään Atlantaan kahden vuoden sopimuksella.

Jae Crowder on tehnyt kolmen vuoden ja 30 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Phoenix Sunsin kanssa. Crowder pelasi viime kaudella Miamissa.

NBA:ssä nähtiin myös nippu jatkosopimuksia. Fred VanVleet teki Toronto Raptorsin kanssa neljän vuoden ja 85 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Carmelo Anthony jatkaa uraansa Portlandissa ja Paul Millsap Denver Nuggetsissa.