Kataja voitolla maajoukkuetauolle

Miesten Korisliigassa pelattiin viimeinen ottelu ennen EM-karsintojen aiheuttamaa maajoukkuetaukoa. Lahti Basketball kaatui kotonaan Kataja Basketille 92–109.

Kataja Basket matkusti Joensuusta Lahteen ja palasi kotiin sarjapisteet kainalossaan miesten Korisliigan viimeisessä ottelussa ennen viikon kestävää maajoukkuetaukoa. Isäntäjoukkue Lahti Basketball kärsi tappion luvuin 92–109.

Voittajasta ei ensimmäisen jakson jälkeen ollut merkittäviä epäilyksiä, sillä Kataja piti kiinni johtoasemastaan käytännössä läpi ottelin. Pelin parhaat pistemiehet olivat Katajan Dantez Walton 21:llä ja Lahden Alex Campbell 32:lla.

Mainittujen lisäksi vakuuttava ilta nähtiin myös Katajan laitahyökkääjä Aapeli Alaselta, joka teki 19 pistettä, keräsi neljä levypalloa ja jakoi seitsemän koriin johtavaa syöttöä. Ainoa pelin osa-alue, joka Alasella tuntui tänään takkuilevan, oli vapaaheittäminen, sillä viidestä yrityksestä viivalla upposi vain yksi.

– Tämä oli hieno voitto! Nyt on tärkeä viikko edessä joukkueelle palautumiseen. Tämä oli tärkeä osoitus meille, että pystymme pelaamaan myös hyvin vieraissa, kommentoi Alanen.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä