Susiladies-pelurit hyvässä tikissä Espanjassa

© Kuva: fiba.com

Elina Koskimies ja Helmi Tulonen olivat hyvässä vireessä, kun Ibaizabal pelasi viikon aikana peräti kolmasti. Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa murskatahtiaan ja Saksassa Sofia Pelanderin Herner koki avaustappionsa.

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre hävisi kotikentällään Araskille niukasti 52-54 (27-31). Kalin heitti viisi pistettä ja otti kaksi levypalloa. Bembibreä alkukauden edustanut Sara Rokkanen jätti seuran aiemmin viikolla ja jatkaa uraansa Ruotsin liigassa pelaavassa Helsingborgissa. Bembibre on nyt sarjassa viimeisenä hävittyään kahdeksan ottelua peräkkäin ja voitettuaan vain yhden 11 ottelustaan.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Elina Koskimies ja Helmi Tulonen joutuivat urakoimaan kolmasti viikon sisään.

Heti EM-karsintojen jälkeen Tulonen oli tulikuumana, kun Ibaizabal voitti Cortegadan selvästi 83-48 (41-28). Tulonen lähenteli tupla-tuplaa 19 pisteen ja yhdeksän levypallon saaliilla. Hän tilastoi monipuolisesti myös kolme syöttöä, riiston ja kaksi torjuntaa. Koskimies kasasi omiksi tilastoikseen seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussaan Ibaizabal pelasi aiemmalta kierrokselta siirretyn ottelun Celta Vigoa vastaan ja joutui taipumaan 59-66 (30-27). Tulonen heitti viime kauden seuraansa vastaan kuusi pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja torjui peräti kolmasti. Koskimiehen saldoksi tuli kuusi pistettä, levypalloa ja riisto.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Koskimies oli loistovireessä heittäen 18 pistettä, mutta se ei riittänyt voittoon Ardoin voittaessa ottelun 61-53 (34-28). Koskimiehen tilastoihin merkittiin myös neljä levypalloa ja neljä syöttöä. Tulonen kasasi yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.

Ibaizabalilla on nyt kuudesta pelistä neljä voittoa.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen Ferrolin murskatahti jatkui joukkueen voittaessa Avilesin 92-35 (46-18). Äijänen oli lähellä tupla-tuplaa kahdeksan pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla. Hän myös syötti kaksi koria. Ferrol on voittanut kaikki kahdeksan peliään.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin Herner koki kauden avaustappionsa, kun se hävisi suurseura Wasserburgin vieraana 54-62 (28-33). Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia ottelutilastoja.
Ottelutilastot

Ninni Salmen ja Sandra Karstenin Wetterbygden Sparks koki kotonaan kirvelevän 76-79 (41-40)-tappion Högsbolle. Karsten kasasi ottelussa viisi pistettä, neljä levypalloa ja riiston. Salmen tilastoriville kertyi kaksi pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi riistoa. Sparks on voittanut Ruotsin liigassa kolme peliä ja hävinnyt neljä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.