Honka kaatoi murskalukemin Vimpelin

Sarjassa kolmantena oleva Tapiolan Honka sai Naisten Korisliigan tiistain ainoassa ottelussa vieraita Vimpelistä. Kotijoukkue vei ottelusta pisteet vakuuttavasti 100-60.

Honka aloitti ottelun hyvin. Joukkue upotti pelitilanneheittonsa korkealla prosentilla ja karkasi tauolle 14 pisteen johtoasemassa.

Vimpelillä puolestaan oli vaikeuksia pelitilanneheittojen kanssa ja pelitilanneheittojen onnistumisprosentti jäi hyvin alhaiseksi. Toisella jaksolla peli kuitenkin tasoittui ja puoliajalle lähdettiin tilanteesta 45-29.

Kolmaskin jakso eteni tasaisissa merkeissä ja pisteitä tehtiin tasaiseen tahtiin. Kotijoukkue päätti neljänneksen vahvemmin ja kasvatti johtonsa 25 pisteeseen.

Viimeinen jakso oli enemmän ja vähemmän muodollisuus. Sen aikana espoolaiset onnistuivat  vielä kasvattamaan johtoaan ja veivät pisteet 100-60.

– Yhtenäistä ja kurinalaista pelaamista koko joukkueelta. Levypalloissa Vimpeli oli tänään odotetun kova, Hongan päävalmentaja Kimmo kujansivu totesi.

Hongan joukkueesta kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroiseen pistesaldoon. Cierra Dillard teki 22 pistettä. Taru Tuukkanen sai puolestaan kasaan tupla-tuplan 15 pisteellä ja 11 levypallolla. Vimpelistä Kayla Gordon teki 23 pistettä ja keräsi 13 levypalloa. Doniyah Cliney upotti 14 pistettä ja otti 12 levypalloa.

– Jo ensimmäinen jakso näytti ottelun suunnan. Toisella päästiin hieman otteluun kiinni, mutta Honka vei peliä koko ottelun ajan. Hongan heittopeli oli hienoa, me taas ei saatu yhtään kolmosta sisään. Levypallot kuitenkin voitettiin. Siinä oikeastaan kupletin juoni tänään, vierasjoukkueen päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala sanoi.

Honka nousi voitollaan kymmeneen pisteeseen ja on sarjassa kolmantena. Vimpeli jatkaa kahdeksantena.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.