Susijengin lupaukselle hyvin vastuuta NCAA-kauden avauksessa

© Kuva: fiba.com

Ville Tahvanaisen ja Bradleyn NCAA-kausi pyörähti käyntiin kahdella peräkkäisellä Xavier Invitational -ottelulla, jotka molemmat päättyivät viimeisten sekuntien heittoon. Yhdysvaltojen yliopistosarjassa myös Teemu Suokas pelasi ensimmäisen pelinsä.

Bradleyn kauden avausottelu Toledoa vastaan päättyi 61-59 (20-28), kun Bradleyn Terry Nolan Jr. (10/5) ratkaisi ottelun heitollaan, kun pelikellossa oli aikaa alle sekunti.

Tahvanainen toi tulivoimaa penkiltä 22 minuutin ajan säkittäen kahdella kolmosella kuusi pistettä, joiden kylkeen hän keräsi kuusi levypalloa ja yhden syötön.

Xavier Invitationalin toisessa ottelussa Bradley hävisi Xavierille 50-51 (20-22), mutta tällä kertaa Xavier sai voiton ratkaisseen lay-upin 3,8 sekuntia ennen loppusummeria.

NCAA-kauden toisessa ottelussaan Tahvanainen pelasi 26 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi 11 pistettä (kolmoset 3/5), kolme levypalloa ja yhden syötön.

Bradley pelaa turnauksen viimeisen ottelun ensi yönä Oaklandia vastaan.

Teemu Suokas ja Ball State kaatuivat kalkkiviivoilla Northern Kentuckylle 73-74 (41-44). Ensimmäisessä yliopisto-ottelussaan Suokas sai peliaikaa neljä minuuttia jääden ilman tilastomerkintöjä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.