Peli-Karhut sai sunnuntain ainoassa ottelussa vieraakseen HBA-Märskyn. Kotijoukkue nappasi kauden yhdeksännen voittonsa 107-60.

Sarjan ainoana tappiottomana joukkueena jatkava PeKa tuli tähänkin otteluun hyvin. Joukkue teki vieraiden hyökkäyspelaamisesta hankalaa ja karkasivat ensimmäiselle tauolle johdossa 28-12.

Toisella jaksolla joukkueiden välinen ero kasvoi. HBA ei löytänyt keinoja kotkalaisten puolustuksen murtamiseen ja kun samaan aikaan PeKa:n hyökkäyspeli toimi loistavasti mentiin puoliajalle kotijohdossa 58-27.

Ottelun kulku ei muuttunut kolmannellakaan jaksolla. HBA jäi jaksolla kahdeksaan pisteeseen ja kotijoukkueen johto kasvoi jo 44 pisteeseen.

– En ollut yllättynyt Peka:n hyvyydestä laisinkaan. Vastassa oli hyökkäävä ja laadukas joukkue, HBA:n päävalmentaja Mirka Dettmann kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Viimeinen jakso oli ottelun tasaisin. Molemmat joukkueet saivat paljon onnistumisia. Ottelu päättyi kuitenkin kotijoukkueen voittoon 107-60.

– Olen oikein tyytyväinen tämän päivän esitykseen. Pelattiin omaa peliä ja 32 minuuttia puolustettiin tosi kivasti. Tästä on hyvä jatkaa, PeKa:n päävalmentaja Roope Mäkelä totesi.

Elena Melto heitti ottelun korkeimman pistemäärän. Hänelle kirjattiin 21 pistettä. Zykera Rice sai kasaan tupla-tuplan 17 pisteellä ja 15 levypallolla. Kati Ollilainen heitti HBA:lle 18 pistettä ja Ebba Pekonen 16 pistettä.