Susiladiesin tähti tupla-tuplaan

© Kuva: fiba.com

Awak Kuier palasi pitkän tauon jälkeen peleihin ja merkkautti heti tupla-tuplan Italian liigassa. Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä.

Kuierin Eirene Ragusa oli pelannut edellisen kerran reilu kuukausi sitten, mutta pääsi vihdoin tositoimiin Reyer Venetsian vieraana. Kotijoukkue oli kuitenkin vahvempi 92-65 (59-43)-numeroin. Kuier oli joukkueensa parhaimmistoa 10 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplalla. Tilastoihin merkittiin myös yksi syöttö, yksi riisto ja kaksi torjuntaa. Ragusalla on tilillään kolme voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalin paranteli lievää alaraajavammaa, mutta siitä huolimatta Bembibre katkaisi tappioputkensa 78-68 (45-27)-voitolla Zamaratista. Voitosta huolimatta Bembibre on sarjassa edelleen viimeisenä kahden voiton ja kymmenen tappion saldollaan. Kalin nähtäneen tositoimissa jo seuraavassa pelissä.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa yhdeksän ottelun jälkeen puhtaalla pelillä Liga Femenina 2:ssa voitettuaan kärkiottelussa Ardoin vieraskentällä 68-58 (39-31). Äijänen saalisti kaksi pistettä ja levypallon.
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen ja Helmi Tulosen Ibaizabal hävisi Miralvallelle 47-57 (25-24). Koskimies urakoi 33 minuuttia ja tilastoi sinä aikana seitsemän pistettä ja yhden levypallon. Tulosen tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa. Ibaizabalilla on kahdeksasta ottelusta

viisi voittoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin 10 pistettä eivät riittäneet voittoon, kun Panthers Osnabrück kiri toisella puoliajalla 68-62 (27-41)-voittoon Herneristä. Pelander tilastoi myös viisi levypalloa, syötön ja riiston ennen virhetilinsä täyttymistä. Hernerillä on viidestä ottelusta kolme voittoa.
Ottelutilastot

Ninni Salmen ja Sandra Karstenin Wetterbygden Sparks sai selkäsaunan Luulajan vieraana hävitessään 39-88 (23-50). Karstenille merkittiin kolme pistettä, kolme levypalloa ja riisto ja Salmelle kaksi pistettä, viisi levypalloa ja syöttö. Sparksilla on kolme voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen debytoi Ruotsin liigassa, mutta Helsingborg hävisi kotonaan Visbylle 70-74 (31-36). Rokkanen merkkautti komeasti 12 pistettä, seitsemän levypalloa, neljä syöttöä ja riiston. Visbyn Isabella Kaukopaasi parantelee edelleen vammaansa eikä ollut Visbyn kokoonpanossa. Ville Tuomisen valmentama Helsingborg on hävinnyt kaikki kuusi otteluaan. Visbylle voitto oli kauden toinen. Tappioita on tilillä viisi.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.