NBA julkaisi joulun otteluohjelman

© Kuva: Getty Images

NBA julkaisi joulun otteluohjelman. Kausi starttaa heti herkullisella ottelulla, kun Golden State matkustaa Brooklynin vieraaksi.

Kausi käynnistyy 22.12. kahdella mielenkiintoisella kohtaamisella. Kevin Durant kohtaa heti entisen seuransa Golden Staten ja Stephen Curry nähtäneen taas pitkästä aikaa tositoimissa. Avauspäivän toisessa ottelussa nähdään Los Angelesin paikallisottelu.

Aatonaattona Boston saa kotikentälleen Milwaukeen ja Dallas matkustaa Phoenixin vieraaksi.

Joulupäivänä sen sijaan New Orleans matkaa Miamiin, Milwaukee kohtaa kotikentällään Golden Staten, LeBron James ja Luka Doncic mittelevät Los Angelesissa, Kyrie Irving kohtaa Brooklynin kanssa Bostonin vieraskentällä ja Golden State avaa kotiottelunsa Clippersiä vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.