Susijengin takamiehen hurja vire sai jatkoa

© Kuva: fiba.com

Erinomaisesti Serbiaa vastaan EM-karsintaottelussa esiintynyt Edon Maxhuni jatkoi kovaa virettään Viron ja Latvian yhteisliigassa. Erik Murphy urakoi Japanissa kovilla tehoilla.

Maxhuni oli Pärnun tähti auttamalla joukkueensa 74-71 (41-30)-voittoon Kalev/TLU:sta. Maxhuni heitti 21 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi viisi syöttöä ja nappasi riiston. Pärnu on Viron lohkossa toisena yhdeksällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin VEF Riika sen sijaan jatkaa puhtaalla pelillä Latvian lohkossa napatessaan kymmenennen peräkkäisen voittonsa, kun VEF Riika voitti Latvijas Universitaten 86-42 (34-19). Madsen kasasi seitsemän pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik Murphy oli tositoimissa myös maaottelutauon aikana, kun Fukushima Firebonds kohtasi kahdesti vieraskentällä Ibaraki Robotsin. Molemmista otteluista Firebondsille tuli tappio.

Ensimmäisessä pelissä Robots jyräsi 94-77 (53-41)-voiton. Murphy oli omiensa parhaimmistoa 17 pisteen, kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Robots oli vahvempi numeroin 114-85 (56-48). Murphy tilastoi lähes identtisesti 16 pistettä, kahdeksan levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Firebonds kohtasi viikonloppuna Rizing Zephyr Fukuokan kahdesti ja nappasi kaksi voittoa.

Ensimmäisessä pelissä Firebonds oli vahvempi 95-88 (43-40). Tällä kertaa Murphy kasasi seitsemän pistettä, yhdeksän levypalloa ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Joukkueiden toisessa pelissä Firebonds otti 82-68 (32-35)-voiton. Murphy takoi 23 pistettä, kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden torjunnan. Firebondsilla on nyt 12 voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim otti kolmannen voittonsa kaadettuaan Göttingenin 89-77 (48-29). Merlins on sarjan kärjessä puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.