Petteri Koponen tilanne selkiytymässä – sopimus saa sinetin jo viikonloppuna?

© Kuva: Getty Images

Italialaismedian mukaan koko kauden pelaamatta ollut Petteri Koponen on lähellä paluuta tositoimiin. Hän on jo harjoitellut italialaisjoukkue Pallacanestro Reggiana kanssa ja sopimus saattaa saada sinetin lähipäivien aikana.

Koposella on ollut Bayern Münchenin kanssa sopimus voimassa tämän kauden, mutta saksalaisjoukkueella ei ole ollut Koposelle käyttöä, joten hän on pitänyt kuntoaan yllä Suomessa. Hän matkasi Italiaan viikonloppuna ja läpäisi Pallacanestro Reggianan lääkärintarkastuksen ja on liittynyt mukaan myös joukkueen harjoituksiin. Bayern Münchenin odotetaan antavan vihreää valoa Koposen liittymiselle Reggianan joukkueen mukaan viikonloppuna, jonka jälkeen Koponen on vapaa tekemään sopimuksen italialaisseuran kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.