Susiladies-lupaukset vahvassa lennossa yliopistoissaan

Yhdysvaltojen yliopistosarjan NCAA:n konferenssiotteluiden suomalaisonnistujiin lukeutuivat viikonloppuna Marika Korpinen ja Kia Vaalavirta, jotka molemmat heittivät kaksinumeroiset pistelukemat tappioissa.

Atlantic 10 -konferenssissa Marika Korpisen edustama George Mason hävisi viidennen peräkkäisen ottelunsa, kun George Washington oli parempi 67-47 (33-25). Korpinen oli joukkueensa ainoa kaksinumeroisille pistelukemille yltänyt pelaaja 13 pisteellä, neljällä levypallolla ja yhdellä syötöllä 38 minuutissa.

West Coast -konferenssissa Kia Vaalavirta ja San Francisco pistivät hanttiin kahdenneksikymmenenneksi rankatulle Gonzagalle, mutta lopulta Gonzaga oli parempi numeroin 76-52 (38-19).

Vaalavirta kuului joukkueensa parhaimmistoon keräten tilastosarakkeeseensa 12 pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston 27 minuutissa vaihdosta.

Arike ja UTEP jakoivat voitot North Texasin kanssa

Elina Arike ja UTEP kohtasivat viikonloppuna North Texasin kahdesti Conference USA:ssa, mistä käteen jäi voitto ja tappio. Perjantaina UTEP hävisi loppunumeroin 67-59 (34-30). Arike sai viisikossa peliaikaa 11 minuuttia, joiden aikana syntyi neljä pistettä, yksi levypallo ja yksi riisto.

Lauantaina UTEP pääsi maksamaan kalavelkoja, kun North Texas kaatui vahvan päätösneljänneksen myötä 52-62 (24-26). Arike pelasi tällä kertaa viisikossa 20 minuuttia, joiden aikana hän pussitti kuusi pistettä, repi kolme levypalloa ja jakoi yhden syötön.

Western Athletic -konferenssissa Venla Variksen edustama Grand Canyon nappasi ensimmäisen voittonsa, kun Grand Canyon voitti New Mexico Staten 61-52 (21-26). Varis heitti kaksi pistettä pelaten 11 minuuttia.

Erinomaisesti kautensa aloittanut Grand Canyon on pelannut nyt kaksi konferenssiottelua, joissa saldo on yksi voitto ja tappio.

Lindström ja Liberty konferenssissa keulilla

Atlantic Sun -konferenssissa Nenna Lindströmin edustama Liberty paranteli asemaansa konferenssikärjessä voittamalla North Alabaman kahdesti. Liberty on voittanut jokaisen viidestä konferenssiottelustaan.

Lauantain mittelössä Liberty kaatoi North Alabaman 63-86 (25-39). Lindström heitti kahdella kolmosella kuusi pistettä ja repi yhden levypallon pelaten 12 minuuttia vaihdosta.

Sunnuntaina Liberty voitti North Alabaman toistamiseen numeroin 60-77 (35-42). Lindström tilastoi tällä kertaa kolme pistettä ja yhden syötön 13 peliminuutissa.

Nina Augustin ja Robert Morris palasivat kentille ensimmäisen kerran sitten tammikuun alun, kun Robert Morris hävisi viikonloppuna kahdesti Horizon League -konferenssiotteluissa Wright Statelle.

Perjantaina Wright State veti pidemmän korren numeroin 48-58 (25-26). Augustin pelasi viisikossa 27 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kaksi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston.

Lauantaina Wright State oli toistamiseen parempi; tällä kertaa numeroin 51-58 (25-27). Augustinin saldo oli kuusi pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa 29 minuutissa ennen virhetilin täyttymistä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.