Korihait hankki nuoren lupauksen BC Nokiasta

Korisliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait on vahvistanut kokoonpanoaan 17-vuotiaalla Topias Meadilla. BC Nokian kasvatti Mead debytoi Korihaissa keskiviikkona Kobria vastaan.

198-senttinen laituri Mead edustaa samaa ‘03-ikäluokkaa, kuin Korihaiden omat kasvatit Aamos Nikula ja Tommi Lehtonen. Nikula ja Mead pelasivat viime kaudella yhdessä Nokialla 17-vuotiaiden SM-sarjaa.

Tällä kaudella Mead on pelannut valtakunnallista 19-vuotiaiden I-divisioonaa 27 pisteen keskiarvolla. Aikuisten tasolla Mead esiintyi I-divisioona B:ssä Raholan Pyrkivän joukkueessa viiden ottelun ajan tehden vartin peliajalla keskimäärin 3,4 pistettä. Korisliigasta kokemusta löytyy kahden ottelun ajalta.

Nuorten maajoukkuepelejä Mead on pelannut yhteensä 18 ottelun verran MU16-maajoukkueessa. Pohjoismaiden mestaruuskilpailussa kesällä 2019 Mead pelasi maaotteluita yhdessä Nikulan ja Lehtosen kanssa. Pisteitä Mead on onnistunut tekemään pelaamissaan maaotteluissa 45.

– Topias on nuori lupaava koripalloilijan alku ja hän harjoittelee meidän joukkueessa loppukauden. Toivottavasti saa näytön paikan meillä, kertoo Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula Korihaiden sivuilla.

Lähde: Korihaiden verkkosivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.