Susiladies-pelaajan yliopisto liitää voittoputkessa

© Kuva: fiba.com

Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Lotta-Maj Lahtinen väänsi 13 pistettä, 4 levypalloa ja 4 syöttöä, kun Georgia Tech voitti viidennen peräkkäisen ottelunsa.

Atlantic Coast -konferenssin ottelussa Georgia Tech onnistui päihittämään Miamin loppunumeroin 70-56 (41-26). Georgia Techiltä neljä pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pistelukemille, joista yksi oli 13 pistettä, neljä levypalloa ja neljä syöttöä kerännyt Lahtinen.

Lahtinen on rehkinyt läpi kauden suuret minuutit, eikä torstain peli ollut poikkeus: minuutteja kertyi yhdeksää sekuntia vaille 39. Lahtinen heitti kakkosensa 1/2, kolmosensa 3/6 ja vapaaheittonsa 2/2.

Georgia Tech on voittanut viisi edellistä peliään ja on ACC:ssä kolmantena seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla.

Elina Arike ja UTEP taas voittivat C-USA:ssa neljännen peräkkäisen pelinsä, kun UTEP kaatoi UTSA:n vakuuttavasti 56-82 (21-39). Arike viiletti aloitusviisikossa 16 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kuusi pistettä, yhden levypallon, syötön ja riiston.

Kuluvalla viikolla Kia Vaalavirta ja San Francisco voittivat kahdesti Pepperdinen West Coast -konferenssissa. Maanantaina San Francisco oli parempi numeroin 56-64 (30-25). Vaalavirta pealsi penkiltä kymmenen minuuttia kirjaten yhden levypallon, mutta jääden pisteittä.

Torstaina San Francisco otti toisen voiton samasta joukkueesta; tällä kertaa lukemin 68-54 (31-24). Vaalavirta heitti kaksi pistettä kuudessa peliminuutissa.

Sini Mäkelä ja Manhattan College voittivat maanantaina MAAC:ssä Monmouthin niukasti 49-48 (24-18). Mäkelä tilastoi yhden syötön kuudessa minuutissa, mutta jäi pisteittä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.