Viikolla arvottiin koripallon Mestarien liigan ja FIBA Europe Cupin jatko-ottelut.

Mestarien liigassa arvottiin jatkolohkot ja J-lohkossa nähdään vahva suomalaisedustus, kun Sasu Salinin sekä Emir Sulejmanovicin Teneriffa arvottiin Alexander Madsenin VEF Riian kanssa samaan lohkoon. Lohkon muut joukkueet ovat hallitseva Mestarien liigan voittaja espanjalainen San Pablo Burgos ja bosnialainen Igokea.

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg sai omaan lohkoonsa turkkilaisen Türk Telekomin, venäläisen Nizhni Novgorodin ja kreikkalaisen AEK:n.

– Tämä on mielenkiintoinen lohko. Kohtaamme kolme joukkuetta, joiden tyyli on erilainen kuin mihin olemme tottuneet Ranskan liigassa. AEK on suosikki jokaisella Mestarien liigan kaudella ja heillä on paljon kokemusta tällaisesta kilpailusta, Tuovi pohti lohkoa Strasbourgin sivuilla.

Mestarien liigan jatkolohkon ottelut käynnistyvät 2.3. ja lohkot saadaan päätökseen 7.4.

FIBA Europe Cupissa arvottiin neljännes- ja puolivälierien otteluparit. Petteri Koposen Reggio Emilia kohtaa romanialaisen Sibiun. Mikäli Reggio Emilia voittaa ottelun, saa se puolivälierissä vastaansa voittajan otteluparista Dnipro-Oradea. Neljännes- ja puolivälierät pelataan kuplassa 23.-25.3. Kuplan voittaja etenee Final Four –lopputurnaukseen.