Washington Wizardsin Bradley Beal oli jälleen kerran loistavassa vireessä tehden 31 pistettä Charlotte Hornetsia vastaan. Voittoon Bealin tehoilta ei silti riittänyt, kun Hornets oli kotikentällään ylivoimainen voittaen ottelun 119-97 (69-52).

Tämä kaava on toistanut itseään tällä kaudella illasta toiseen. Beal on NBA:n pisteykkönen tehden 33,2 pistettä ottelua kohden. Washington on tästä huolimatta onnistunut voittamaan vain viisi joukkueen ensimmäisestä 20 ottelusta. Beal antoi joukkueelleen palautetta Hornets-ottelun jälkeen.

‒ En voi tehdä kaikkea joukkueen puolesta. Voin tehdä vain sen mihin itse pystyn. Ainoa mitä voin tehdä, on rohkaista muita olemaan valmiina vastaanottamaan haaste. En voi tehdä sitä muiden puolesta. En voi tehdä muiden työtä ja muut eivät voi tehdä minun työtä. Kaikilla on rooli ja vastuu. Meidän pitää merkata omat miehemme ja auttaa kaveria. Jostain syystä me emme tee niin. Valmentaja yrittää vaikuttaa näyttämällä käsimerkkejä ja ottamalla pelaajia vaihtoon aikaisin. Sen luulisi vaikuttavan meihin, mutta niin ei ole, Beal sanoi lehdistötilaisuudessa.

Chris Miller 🎥🎙🏀

@CMillsPXP
Bradley Beal following the loss to Charlotte.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Beal on vakuuttanut haluavansa jatkaa Wizardsin organisaatiossa, mutta mies on näyttänyt enemmän ja enemmän turhautumisen merkkejä kauden edetessä. Beal kommentoi ottelun jälkeen NBA:n toiseksi viimeisenä olevan Wizardsin tunnelmaa pukukopissa.

‒ Kukaan ei naura. Kukaan ei juttele. Kukaan ei ole tyytyväinen. Se on ainoa positiivinen asia, näyttää siltä, että me välitämme. Meidän pitää pystyä näyttämään se myös kentällä.