NBA:n entinen MVP vaihtamassa taas maisemaa

© Kuva: Getty Images

ESPN:n Adrian Wojnarowskin mukaan Detroit Pistons ja New York Knicks ovat päässeet sopimukseen kaupasta, jossa Pistonsin takamies Derrick Rose siirtyy Knicksin riveihin.

Detroit saa puolestaan vaihtokaupassa Dennis Smith Juniorin ja toisen kierroksen varausvuoron. Kauppaa ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta Wojnarowskin mukaan joukkueet ovat lyöneet kättä päälle.

32-vuotias Rose oli 2008 varaustilaisuuden ykkösnimi, entinen vuoden tulokas ja liigan historian nuorin MVP. Rose voitti palkinnon kymmenen vuotta sitten 22-vuotiaana. Mies on kärsinyt uransa aikana monista loukkaantumisista. Merkittävimpänä niistä, eturistisidevamma, jonka takia Rose oli melkein kaksi kautta sivussa. Rose on viime vuosina joutunut hyppimään joukkueiden välillä. Hän on pelannut viimeisellä viidellä kaudella neljässä eri joukkueessa. Tämä on Rosen toinen visiitti Knicksin organisaatiossa pelattuaan 2016-2017 kaudella New Yorkissa. Viimeiset kaksi kautta mies on pelannut Pistonsissa. Rose on tällä kaudella ollut vaisussa vireessä tehden 14,2 pistettä ottelua kohden. Rose ei pelannut Pistonsin viime ottelussa.

Pistonsiin takaisinpäin menevällä Dennis Smith Juniorilla on ollut vaikea kausi. Hän on pelannut vain kolmessa ottelussa tällä kaudella tehden kolme pistettä ottelua kohden. Smith varattiin yhdeksäntenä vuoden 2017 varaustilaisuudessa. Smithillä oli lupaava alku uralle Dallas Mavericksin kanssa ja tulokaskaudella hän tekikin 15,2 pistettä ottelua kohden. Smithin pistekeskiarvo on huonontunut joka kaudella, jääden viime kaudella vain 5,5 pisteeseen. Pistons toivoo, että maisemanvaihdos palauttaisi itseluottamusta Smithiin ja hän pystyisi palaamaan entiselle tasolleen.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.