Washington Wizardsin takamies Bradley Beal on ollut siirtohuhujen keskellä käytännössä kauden alusta alkaen.

Beal on ollut NBA:n tehokkain pisteissä mitattuna tehden 32,8 ottelua kohden. Bealin tehokkuudesta huolimatta Wizards on itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä. Vaikka Bealia on viety siirtohuhuissa lähes kaikkiin joukkueisiin, mies on vakuuttanut haluavansa jatkaa Washingtonissa. Nyt hänen agenttinsa on jakanut oman näkökulmansa asiasta.

‒ Bradley ei halua luovuttaa kesken. Hän on käsittämättömän lojaali henkilö. Hän haluaa tehdä kaikkensa auttaakseen jotakin tai jotakuta menestymään. Niin hänet kasvatettiin ja siihen hänen arvomaailmansa perustuu. Se tekee hänestä uniikin, Bealin agentti Mark Bartelstein kertoi Yahoo Sportsin Ben Rohrbachille.

Beal on näyttänyt turhautumisen merkkejä kentän laidalla sekä lehdistötilaisuuksissa. Bealin sopimus kestää ensi kauden loppuun, joten miehen kauppaaminen tässä vaiheessa voisi olla jopa Wizardsille eduksi. Bealin valmentaja Drew Hanlen painotti myös Bealin lojaaliutta.

‒ Totta kai Beal haluaa voittaa eikä halua tuhlata parhaita vuosiaan häviävässä joukkueessa, mutta Tommy Sheppard (Wizardsin GM) on ollut hyvä Bradleyä kohtaan ja Bradley haluaa antaa hänelle mahdollisuuden rakentaa voittava joukkue Washingtoniin Bealin ympärille, Hanlen kertoi.