Suomalaisnaisten joukkueille tappiot USA:n yliopistoissa

© Kuva: fiba.com

Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Lotta-Maj Lahtisen edustama Georgia Tech hävisi Atlantic Coast -konferenssin kärkijoukkue Louisvillelle torstaina. Louisville on valtakunnallisesti rankattu naisten kolmanneksi parhaaksi yliopistojoukkueeksi.

Georgia Tech aloitti ottelun väkevästi, mutta kontrolli siirtyi Louisvillelle, joka vei toisen neljänneksen 8-17. Puoliajan jälkeen Louisville keräsi kaksinumeroisen johdon, jonka Georgia Tech sai alle kymmeneen pariin kertaan, muttei sen lähemmäksi. Louisville voitti lopulta numeroin 70-85 (28-36).

Erinomaista kolmatta kauttaan pelaava Lahtinen urakoi reilut 33 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kuusi pistettä, yhden levypallon, viisi syöttöä, torjunnan ja riiston.

Louisville jatkaa Atlantic Coast -konferenssin kärjessä 12 voitolla yhdellä tappiolla. Georgia Tech on kolmantena yhdeksällä voitolla ja neljällä tappiolla.

Kia Vaalavirran edustaman San Franciscon kuuden ottelun mittainen voittoputki katkesi, kun West Coast -konferenssissa Gonzaga oli parempi numeroin 66-79 (33-45). Vaalavirta sai peliaikaa 16 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi neljä pistettä ja yhden syötön.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.