Toronto Raptors jatkaa kauden loppuun evakossa

© Kuva: Getty Images

Toronto Raptors ilmoitti torstaina jatkavansa kauden loppuun Tampa Bayssa pelaamista. Joukkue joutui ennen kautta etsimään tilapäistä sijaiskotia Kanadan hallituksen halutessa minimoida Yhdysvaltojen ja Kanadan välisen rajaliikenteen.

Raptors toivoi ennen kautta, että joukkue pelaisi Tampassa vain väliaikaisesti, mutta koronarajoitukset tekivät päätöksestä lopullisen.

‒ Florida otti meidät vastaan loistavasti ja me olemme kiitollisia vieraanvaraisuudesta, jota Tampa ja Amalie Arena on tarjonnut. Me asumme mestareiden kaupungissa ja aiomme jatkaa voittamisen perinnettä uusien fanien ja ystävien vuoksi. Meidän kotimme on kuitenkin lähellä sydäntämme ja meidän sydän on Torontossa. Kaipaamme fanejamme ja areenan työntekijöitämme. Emme malta odottaa, kunnes olemme taas yhdessä, Raptorsin presidentti Masai Ujiri kertoi tiedotteessa.

MLB-joukkue Toronto Blue Jays oli viime vuonna samassa tilanteessa ja joukkue joutui pelaamaan kaikki kauden kotiottelunsa Buffalossa. NHL järjesti divisioonat uudestaan siten, että kanadalaiset joukkueet ovat yhdessä divisioonassa, joten rajojen välistä liikkumista ei synny.

‒ Meni hetki aikaa ennen kuin me totuimme Tampaan. Se, että pakkaisimme kamat ja muuttaisimme takaisin, vaatisi taas totuttelua. Ihan kuin aloittaisi uuden kauden syksyllä. Me olemme totuttautuneet uusiin olosuhteisiin, joten yhtä hyvin voimme pelata kauden loppuun täällä. Toivottavasti voimme aloittaa ensi kauden Torontossa, Raptorsin päävalmentaja Nick Nurse kertoi ennen Boston Celtics -ottelua.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.