Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Elina Arike ja UTEP venyttivät viikonlopun kahdella voitolla voittoputkensa jo yhdeksään. Arike oli erityisen kovassa vauhdissa viikonlopun ensimmäisessä ottelussa 10 pisteellä ja 5 levypallolla.

UTEP voitti viikonloppuna kahdesti Floridan kansainvälisen yliopiston eli FIU:n C-USA:n otteluissa. Perjantaina UTEP veti pidemmän korren numeroin 76-64 (37-31). Tulokaskauttaan pelaava Arike käytti 22 minuuttiaan aloitusviisikossa tehokkaasti, kun HyPo-kasvatti keräsi 10 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi torjuntaa.

Lauantaina UTEP voitti FIU:n toistamiseen, kun UTEP:n vahva toinen puoliaika pudottu floridalaiset kyydistä loppulukemiin 73-57 (42-39). Arike pelasi viisikossa tällä kertaa 11 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kolme levypalloa ja yhden syötön, mutta jääden pisteittä.

Marika Korpisen edustama George Mason hävisi viikonloppuna kaksi Atlantic 10 -konferenssin ottelua. Perjantaina George Mason kärsi tappion St. Bonaventurelle 72-62 (39-32). Korpinen tilastoi kaksi pistettä, viisi levypalloa ja kolme syöttöä 32 peliminuutissa aloitusviisikossa.

Sunnuntaina George Mason ei saanut käännettyä tiukkaa ottelua itselleen Duquesnea vastaan, joka voitti 55-49 (30-30). Korpinen oli joukkueensa toiseksi paras pistenainen yhdeksällä pisteellä, viidellä levypallolla, kahdella syötöllä, kolmella riistolla ja yhdellä torjunnalla 34 minuutissa.

MAAC:ssä Sini Mäkelä ja Manhattan College juhlivat kahta voittoa Ionaa vastaan viikonloppuna. Lauantaina Manhattan College kaatoi Ionan loppunumeroin 48-64 (22-37). Mäkelä kirjasi yhden syötön kuudessa peliminuutissa.

Sunnuntaina Iona pisti Manhattan Collegen tiukoille, mutta Manhattan College selvisi voittajaksi lukemin 44-48 (19-12). Mäkelä ei pelannut ottelussa.

Venla Varis ja Grand Canyon jakoivat viikonlopun tuplaotteluissa voitot Utah Valleyn kanssa WAC:ssä. Perjantaina Utah Valley oli parempi numeroin 51-63 (22-28). Varis heitti kolme pistettä viidessä minuutissa.

Lauantaina Grand Canyon pääsi maksamaan kalavelkoja, kun Utah Valley kaatui 72-62 (25-31). Varis jäi pisteittä kuudessa peliminuutissa.

West Coast -konferenssissa Kia Vaalavirta ja San Francisco voittivat Portlandin 74-71 (30-36). Vaalavirta heitti yhden pisteen kahdessa minuutissa.

Anna Kahelin ja Maine kohtasivat viikonloppuna kahdesti Stony Brookin America East -konferenssissa jakaen voitot. Kahelin pelasi jälkimmäisessä ottelussa, kun Maine voitti 54-49 (16-24). Kahelin keräsi kolme levypalloa, mutta jäi pisteittä, 15 minuutissa.