NBA-legenda ja Charlotte Hornetsin omistaja Michael Jordan ilmoitti maanantaina lahjoittavansa 10 miljoonaa dollaria Novant Healthille kahden terveysaseman avaamiseksi New Hanover Countyyn Pohjois-Carolinassa. Jordan on itse kotoisin Wilmingtonista, joka sijaitsee New Hanover Countyssa.

Jordan on ennenkin tehnyt yhteistyötä Novant Healthin kanssa. Jordanin mukaan on nimetty terveysasemia Charlottessa. Jordan on lahjoittanut nyt yhteensä 17 miljoonaa dollaria viimeisen muutaman vuoden aikana Novant Healthille. Terveysasemien on tarkoitus aueta ensi vuoden alkupuolella ja niiden on tarkoitus tarjota edullista terveydenhuoltoa yhteisölle.

‒ Olen ylpeä yhteistyöstäni Novant Healthin kanssa, laajentaaksemme terveydenhuollon saatavuutta kotikaupungissani. Kaikilla tulisi olla mahdollisuus terveydenhuoltoon asuinpaikasta tai vakuutuksesta riippumatta. Wilmingtonilla on tärkeä paikka sydämessäni, ja on todella palkitsevaa antaa takaisin yhteisölle, joka tuki minua koko elämäni aikana, Jordan kertoi tiedotteessa.