Bostonin tähti paljastaa koronaviruksen jälkiseuraamukset – ”Olen huomannut tämän koronatartunnan jälkeen”

© Kuva: Getty Images

Boston Celticsin tähtipelaaja Jayson Tatum palasi koronavirustartunnan jälkeen tammikuun lopulla, mutta mies ei ole omien sanojensa mukaan vielä täysin kunnossa. Tatumin positiivisesta koronatestistä on kulunut jo yli kuukausi ja hän ehti olla kaksi viikkoa poissa kentiltä.

Tatum on pelannut kymmenen ottelua toipumisen jälkeen, mutta lieviä oireita esiintyy vieläkin.

‒ Tuntuu kuin korona haittaisi hengitystä hieman. Olen pelannut sellaisia otteluita, joissa en halua sanoa, että on vaikea hengittää, mutta hengästyin tavallista nopeammin. Kun juoksen kentän päästä päähän muutaman kerran, hengästyn ja väsyn nopeammin. Olen huomannut tämän koronatartunnan jälkeen. Tilanne on helpottunut ajan mittaan, mutta kärsin hengitysvaikeuksista vielä aika ajoittain, Tatum kertoi Bostonin voitettua Denver Nuggetsin.

Tatumin tehokkuus on hieman laskenut koronatartunnan jälkeen. Ennen koronaa Tatum teki 26,9 pistettä ottelua kohden, heittäen koreja 47,4% tarkkuudella ja 43,8% tarkkuudella kolmosia. Koronatauon jälkeen Tatum on tehnyt 24,2 pistettä per ottelu, heittäen koreja 42,7% tarkkuudella ja 36,9% tarkkuudella kolmosia. Vaikeuksista huolimatta Tatum on pelannut 35,7 minuuttia ottelua kohden tartunnan jälkeen.

‒ Olen puhunut asiasta. Hengitys ei häiritse minua kaikissa otteluissa koko aikaa. Olen hengästynyt vain lyhyitä jaksoja kerrallaan ja olen puhunut valmennukselle ja joukkueen lääkäreille asiasta. Kai tämä on pitkä prosessi. Olen puhunut muille pelaajille, joilla on ollut korona ja he sanoivat, että se paranee ajan myötä.

Celtics on kärsinyt tällä kaudella paljon loukkaantumisista ja joukkue on hävinnyt neljä viimeisestä kuudesta ottelustaan ennen. Celtics on itäisen konferenssin neljäntenä 14 voitolla ja 13 tappiolla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.