Golden State Warriors -tähti Draymond Green nousi tiistaina otsikoihin kommentoituaan Cleveland Cavaliersia vastaan pelatun ottelun jälkeen Andre Drummondin kohtelua. Cavaliers oli aikaisemmin kertonut aikeistaan kaupata Drummondin ja Drummond istui koko ottelun penkillä.

Green kertoi, että jos pelaaja pyytää julkisesti siirtoa häntä rangaistaan, mutta joukkueet voivat kommentoida siirtoja vapaasti. Cavaliersin päävalmentaja JB Bickerstaff otti kantaa Greenin kommentteihin.

‒ Kenenkään mielipidettä ei tulisi hiljentää. Totta kai me käymme keskusteluja pelaajiemme kanssa, jotka pysyvät muilta salassa. Kaikilla on oikeus kertoa mielipiteensä ja organisaatioiden pitää tehdä se, mikä on joukkueelle parhaaksi, Bickerstaff kertoi.

Bickerstaff kehui Drummondin ammattimaisuutta vaikeassa tilanteessa.

‒ Hän on ollut mahtava. Hän oli puoliajalla pukukopissa keskustelemassa muiden kanssa siitä, mitä hän näki kentällä. Samoin pelin jälkeen. Hän on ollut mahtava koko prosessin ajan. Tämä ei ole helppo tilanne ja ne, jotka sanovat toisin eivät ole rehellisiä. Me kohtelemme pelaajia ihmisinä, eikä vain palapelin paloina, joten me varmistamme, että kohtelemme häntä hyvin.

Cavaliersin takamies Collin Sexton kertoi joukkueen tukevan Drummondia, mutta ei ottanut muuten kantaa tilanteeseen.

‒ Mitä ikinä tapahtuukaan, me treenaamme hänen kanssaan kesällä. Meillä on hyvät suhteet ja aiomme jatkaa sen rakentamista. Mitä ikinä johtoportaalla on mielessä, se ei kuulu minulle, Sexton kertoi.