EBT:lle vakuuttava voitto Naisten Korisliigassa

Tiistai-illan ainoassa Naisten Korisliigan pelissä EBT matkasi Tampereelle Pyrinnön vieraaksi. Edellisessä ottelussa kauden avausvoittonsa ottanut Pyrintö ei pystynyt ottamaan toista voittoa putkeen, vaan pisteet matkasivat Espooseen 107-75.

Ottelu alkoi tasaisesti. Ensimmäisellä jaksolla joukkueet eivät saaneet eroa välilleen. Ensimmäiselle tauolle mentiin tilanteessa 21-21. Espoolaiset ottivat johtoaseman itselleen toisella jaksolla. Satu Tuomiston johdolla joukkue pääsi puoliajalle johdossa 48-40.

Kolmannella jaksolla joukkueiden tasoero tuli entistä selvemmin esille. Pyrinnöllä oli vaikeuksia omassa hyökkäyspelissään ja toisessa päässä vieraat saivat onnistumisia onnistumisien perään. Niinpä viimeiselle tauolle lähdettäessä vierasjohto oli jo 24 pistettä.

EBT ei päästänyt tamperelaisjoukkuetta enää mukaan peliin viimeisellä jaksolla, vaan se onnistui kasvattamaan johtoaan. Lopulta voitto kirjattiin sille 107-75.

– Ensimmäisellä puoliajalla Pyrintö pelasi niin hyvällä insentiteetillä hyökkäyssuuntaan, että meidän intensiteetti puolustuspäässä ei riittänyt, eikä pysytty pallon perässä ja koko ajan jäi vapaita heittoja, jotka Pyrintö tiputti sisään. Hyökkäyspäässä meillä ei ollut ongelmaa koko pelissä. Toisella puoliajalla saatiin puolustus tiivistettyä josta ero syntyi, vieraiden päävalmentaja Niko Hellman avasi ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Hannah Little teki ottelussa 24 pistettä ja otti 13 levypalloa. Myös Morgan Batey ylsi tupla-tuplaan. Hänelle merkittiin 23 pistettä ja 14 levypalloa. Liisa Taponen oli Pyrinnön ykkönen. Hänelle kertyi 25 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

– Lähdettiin ärsyttämään EBT:tä, jossa onnistuimme ensimmäisellä puoliajalla, mutta sitten pikkuhiljaa hiivuttiin. Tämä peli taas opetti joukkuetta, paljon oli hyvää, mutta paljon on kehitettävää, Pyrinnön Iina Mäkelä sanoi.

EBT nousi voitollaan tasapisteisiin paikalliskilpailijan Hongan kanssa. Molemmilla on kasassa 34 pistettä. Pyrintö on jumbona. Sillä on kasassa kaksi pistettä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.