Nets-tähti haluaa vaihtaa NBA:n logon Kobe Bryantin siluetiksi

© Kuva: Getty Images

Brooklyn Netsin takamies Kyrie Irving julkaisi keskiviikkona kuvan muokatusta NBA-logosta, jossa Kobe Bryant komeili logon keskellä. Irving vahvisti kantansa logon vaihtamisesta Orlando Magicia vastaan pelatun ottelun jälkeen.

– Me haluamme asettaa tason tämän kaltaiselle erinomaisuudelle. Kobe Bryant logo, sen täytyy tapahtua. Minua ei kiinnosta mitä kukaan muu ajattelee. Haluan sen olevan jotain meidän historiassa, joka muutetaan ikuisesti. Haluan meidän sukupolven olevan osa muutosta. Jos se tarkoittaa sitä, että minun täytyy johtaa tätä keskustelua, niin hyvä niin, Irving kertoi ottelun jälkeen.

Bryantin traagisen kuoleman jälkeen logon vaihtaminen sai jonkin verran kannatusta. Aloite logon vaihtamisesta sai change.org sivustolla 3,2 miljoonaa allekirjoitusta. Suurin osa ihmisistä oli kuitenkin unohtanut asian ennen, kun Irving toi asian uudestaan esille. Kaikki eivät ole kuitenkaan olleet innoissaan Irvingin ehdotuksesta.

– Tiedän, että jotkut ihmiset rakastavat ideaa ja toiset eivät. Idea on kunnioittaa hänen asettamaa esimerkkiä. Mielestäni hän ansaitsee sen. Hänen perheensä ansaitsee sen. Me ansaitsemme nähdä Mamban erinomaisuuden ja kaikki liigaan tulevien pelaajien tulee tietää Koben asettama esimerkki, Irving kertoi.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.