Susijengin kolmikko hyvässä pistevireessä

© Kuva: fiba.com

Petteri Koponen alkaa päästä vauhtiin Italiassa, Espanjassa Alex Murphy pääsi juhlimaan viime viikolla kahta voittoa ja Elias Valtonen jatkoi Saksassa siitä mihin Susijengin paidassa jäi.

Petteri Koponen oli pelipäällä hänen heitettyään 12 pistettä, mutta Reggiana hävisi Brescian vieraana 79-89 (43-47). Koposen tilastoihin merkittiin myös yksi levypallo ja kolme syöttöä. Reggiana on sijalla 12.
Ottelutilastot

Topias Palmin Cremona sen sijaan otti tärkeän 95-87 (46-43)-voiton Trentinosta. Palmi ei ollut kokoonpanossa. Cremona on sarjassa 11.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa jatkoi vahvasti voitettuaan vieraskentällä Obradoiron 97-71 (38-39). Sasu Salin heitti seitsemän pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja riisti kertaalleen. Emir Sulejmanovicin tilastoriville kirjattiin yhdeksän pistettä, levypallo ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

LEB Oron B-lohkossa Alex Murphy oli kahdesti tositoimissa viikolla.

Ensin Granada kaatoi niukasti Almansan 77-76 (38-36) Murphyn tilastoidessa kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Granada kukisti Palman 69-66 (33-37). Murphy esiintyi vahvasti 15 pisteen ja kolmen levypallon tilastoilla. Granada on B-lohkossa kolmantena.
Ottelutilastot

A-lohkossa Roope Ahosen Breogan jatkaa kärkipaikalla voitettuaan Palencian 84-76 (48-28). Ahonen oli joukkueensa avausviisikossa tilastoiden viisi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim jäi Euroliigajoukkue ALBA Berliinin jyrän alle 62-100 (25-49). Tappiosta huolimatta Merlins on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

ProA:ssa Elias Valtonen oli Tigers Tübingenin tehopelaaja, mutta Tigers taipui sarjakärki Jenalle 64-77 (36-47). Valtonen merkkautti 14 pistettä, seitsemän levypalloa, viisi syöttöä, peräti viisi riistoa ja torjunnan. Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers on sarjassa 12. kuudella voitolla ja 12 tappiolla.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden jatkaa kärkipaikalla voitettuaan Klosterneuburg Dukesin 81-79 (39-36). Daniel Dolenc kerrytti tilastojaan viidellä pisteellä, kuudella levypallolla ja syötöllä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.