Korisliigassa tiukka taistelu tärkeistä sijoista jatkuu

Miesten Korisliigassa käy kova kamppailu niin kärkisijoista kuin viimeisistä playoff-paikoistakin. Keskiviikkoillan voittajia olivat Kataja Basket ja Tampereen Pyrintö.

Kataja Basketin ilta Korihaiden vieraana käynnistyi huolestuttavan hitaasti mutta päättyi lopulta roimaan voittoon. Uudenkaupungin isännät taipuivat 69–97.

Pelissä oli vieraiden osalta iso panos, sillä Kataja taistelee viimeisistä pudotuspelipaikoista tiukassa sumpussa neljän muun joukkueen kanssa. Voiton ansiosta mahdollisuus jatkoon on yhä elossa. Korihait puolestaan on sarjan viimeisenä vain neljällä pisteellä eikä näin ollen voi enää nousta pudotuspeliviivalle asti.

Kovimmat pistenikkarit ottelussa olivat Katajan Jordan Semple 16:lla ja Korihaiden Trey Zeigler 25:llä.

Tampereen Pyrintö nappasi ottelun alussa ronskin johtoaseman Kauhajokea vastaan, mutta ottelu tasaantui toisella puoliskolla. Isännän roolissa pelannut Kauhajoki ei kuitenkaan saanut vieraitaan kiinni vaan luopui sarjapisteistä luvuin 81–89.

Voittonsa ansiosta Pyrintö otti itselleen Kauhajoen hallitseman kakkospaikan runkosarjassa.

– Olimme hyvin valmistautuneita ja toteutimme niitä asioita, joita halusimmekin. Ennen kaikkea puolustuksemme oli alussa juuri sitä, mitä pitää. Puoliajalla puhuimme siitä, että huippujoukkueet voivat olla joskus häviöllä, mutta ne eivät luovuta. Ja niin kävi, että Kauhajoki tuli sitten kovaa takaisin, ja meillä oli ihan inasen liikaa hyvän olon tunnetta. Mutta lopussa olimme taas vahvoja ja parempia, kommentoi Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen Koripalloliiton tiedotteessa.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat Pyrinnön Marcus Lewis 30:llä ja Kauhajoen Jeffrey Garrett Jr 23:lla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.