Kobrat otti elintärkeän voiton ja tarrasi kiinni pudotuspelipaikkaan

Korisliigan perjantai-illassa voittoa juhlivat Kobrat, Seagulls ja Vilpas. Kobrille voitto oli korvaamaton – paikkansa varmistaneille Seagullsille ja Vilppaalle panokseton.

Miesten Korisliigassa runkosarja lähenee loppuaan, ja viimeisistä pelipaikoista käy yhä kova vääntö. Yhä paikasta taistelevista joukkueista viivan alle valahti perjantaina KTP-Basket, joka kaatui Kobrille tiukassa ottelussa 108–110.

KTP:llä on yhä yksi ottelu jäljellä ennen pudotuspelien alkua, ja osalla kilpailevista joukkueista peräti kaksi, joten kohtalo ei ole vielä täysin varma.

Ottelun voittaneen Kobrien paras pistemies oli Jordan Loveridge 28:lla, ja KTP:n isoimman saldon keräsi Braxton Huggins 32:lla.

Korisliigan kärkipaikan jo varmistanut Helsinki Seagulls kasvatti voittotiliään entisestään. Kotikentällään pelannut Korihait taipui vieraiden käsittelyssä 80–97. Runkosarjan viimeisellä sijalla olevan Korihaiden ei ole enää mahdollista nousta mukaan playoffeihin.

Ottelun isoimmat pistesaldot nähtiin Korihaiden Trevor Blondinilta, joka keräsi 25, ja Seagullsin Wayne Martin Jr:lta, jolle merkitiin 18.

Salon Vilpas otti muhkean kotivoiton Ura Basketia vastaan. Paikalliskamppailu päättyi isäntien hyväksi luvuin 111–77.

Vilpas on turvallisesti Korisliigan neljännellä sijalla, kun taas Ura on menettänyt jo mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan, joten ottelun panokset olivat vähäiset. Eniten huomiota herätti, kun Teemu Rannikko upotti Korisliiga-uransa 800. kolmen pisteen korin.

Eniten pisteitä tekivät Vilppaan Elias Eerikinharju, 24, ja Uran Kevin Bracy-Davies, 23.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.