Huippukautta pelanneen Susiladiesin pelinrakentajan kausi ohi USA:n yliopistossa

© Kuva: fiba.com

Lotta-Maj Lahtinen ja Georgia Tech ylsivät viikonloppuna Atlantic Coast -konferenssin lopputurnauksessa välieriin asti, mutta lopputurnausmatka katkesi valtakunnallisesti kolmanneksen rankatun NC Staten viedessä finaalipaikan.

Perjantain puolivälierissä Georgia Tech sai vastaansa Clemsonin, joka pisti Georgia Techin ahtaalle.  Clemson kiri sinnikkäästi pisteen päähän viimeisillä minuuteilla, mutta Georgia Tech sai pidettyä päänsä ja nappasi 57-60 (28-33) -voiton.

Lahtinen urakoi kentällä 38 minuuttia, joiden aikana hän keräsi nimiinsä yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä, kaksi riistoa ja yhden torjunnan.

Välierissä Georgia Tech piteli käsissään jo kymmenen pisteen johtoa päätösneljänneksellä, mutta NC State kiri rinnalla ja ohitse kohti 61-66 (33-28). Lahtinen pelasi täydet minuutit saalistaen 17 pistettä, neljä levypalloa, viisi syöttöä ja yhden torjunnan.

Anna Kahelin ja Maine konferenssifinaaliin

America East -konferenssissa Anna Kahelin ja Maine etenivät finaaliin, kun Maine voitti välierissä Albanyn (NY) 47-67 (18-28). Kahelin jakoi yhden syötön, mutta jäi pisteittä pelaamassaan neljässä minuutissa.

Kuudetta kertaa peräkkäin konferenssin loppuottelussa pelaava Maine kohtaa Stony Brook Universityn ensi perjantaina.

Kia Vaalavirta ja San Francisco etenivät West Coast -konferenssin lopputurnauksessa välieriin, kun Saint Mary’s kaatui San Franciscon käsittelyssä puolivälierissä 63-69 (31-35). Vaalavirta pelasi viisi minuuttia tilastoiden kaksi pistettä ja yhden levypallon.

San Francisco kohtaa maanantaina välierissä BUY:n.

Nenna Lindström ja Liberty kaatuivat kahdesti FGCU:lle

Nenna Lindström ja Liberty päättivät ASUN-konferenssissa runkosarjansa kahteen tappioon, kun viikonloppuna FGCU oli parempi kahdesti. Perjantaina Liberty hävisi 60-80 (32-46). Lindström tilastoi kuusi pistettä ja yhden levypallon 13 minuutissa.

Lauantaina FGCU veti toistamiseen pidemmän korren, kun nyt peräti 22 voittoa putkeen napannut FGCU voitti 50-65 (18-30). Lindström keräsi kolme levypalloa, mutta jäi ilman pisteitä 10 minuutissa.

Runkosarjassa toiseksi yltänyt Liberty aloittaa ASUN-konferenssin lopputurnauksen torstaina Bellarminea vastaan.

Noora Parttimaalle konferenssimestaruus NCAA:n kakkostasolla

Noora Parttimaan edustama Black Hills State voitti NCAA:n kakkostasolla Rocky Mountain Athletic -konferenssin mestaruuden. Finaaliottelua Colorado School of Minesia vastaan ei pelattu koronaprotokollan vuoksi.

Seniorikauttaan pelaava Parttimaa on pelannut Black Hills Statelle tällä kaudella kolme ottelua 1,0 pisteen ja 0,3 levypallon keskiarvoilla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.