Toronto Raptorsin takamies Kyle Lowry on ollut siirtohuhujen keskellä viime viikkojen aikana. Lowryn sopimus Toronton kanssa loppuu tämän kauden jälkeen ja pelaajan jatkaminen seurassa on epävarmaa. Lowry on ollut hiljainen tulevaisuutensa suhteen.

– Sanon tämän verran. Aion päättää urani Toronto Raptorina. Haluan vain pelata kauden loppuun mahdollisimman hyvin. Loppujen lopuksi minun, minun agenttini ja organisaation pitää tehdä se, minkä itselleen parhaaksi näkee. Kukaan ei tiedä, mitä se tulee olemaan. Tiedän, että pelaan tarpeeksi hyvin auttaakseni joukkuetta. Voin auttaa meitä ja parantaa omaa pelaamistani, Lowry kertoi.

Raptorsin kausi on ollut ennakkoasetelmiin nähden vaikea. Joukkue on tällä hetkellä itäisen konferenssin kahdeksantena viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni. Raptors on ollut viime vuosina itäisen konferenssin parhaimpia joukkueita voittaen NBA:n mestaruuden 2019. Joukkueen heikko kausi on synnyttänyt huhuja, että Lowry voitaisiin kaupata joukkueesta ennen siirtorajan umpeutumista. Lowry ei ole välittänyt kommentoida huhuja.

– En yleensä lähde näihin huhuihin mukaan eivätkä ne yleensä haittaa minua. Huhut ovat vain huhuja ja ne tulevat aina olemaan. Mitä ikinä tapahtuukaan, näemme sitten. Minä en tiedä, me emme tiedä. Jos tietäisin, niin kertoisin sen kyllä, Lowry sanoi.

Lowry on tehnyt tällä kaudella 18 pistettä ja 7 syöttöä per ottelu. Mies on pelannut Torontossa yhdeksän kautta, joista kuudella kaudella hän pelasi tähdistöottelussa. Lowry oli mukana voittamassa NBA:n mestaruutta Raptorsissa 2018-2019 kaudella.