Golden State Warriorsille lisää huonoja uutisia ‒ Steph Curry jätti ottelun kesken loukkaantumisen takia

© Kuva: Getty Images

Golden State Warriors otti tärkeän voiton Houston Rocketsia vastaan pistein 94-108 (44-68). Voitto oli Warriorsille erityisen tärkeä, sillä joukkue oli hävinnyt viisi viimeisestä kuudesta ottelusta. Voitolla oli kuitenkin kova hinta, sillä joukkueen tähtipelaaja Stephen Curry joutui jättämään ottelun kesken kolmannella neljänneksellä loukkaantumisen takia.

Curry menetti tasapainonsa kolmosen jälkeen ja horjahti Rocketsin penkkiä kohti. Mies kaatui takapuolelleen ja näytti olevan välittömästi tuskissaan. Curryllä todettiin häntäluun ruhje ja mies joutui jättämään ottelun kesken.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Joukkueen valmentaja Steve Kerr sanoi, että Curry ei käynyt ottelun jälkeen röntgenissä ja mies ei tarvitse lisähoitoa.

– En nähnyt tilannetta aluksi, mutta kun summeri soi näin, että kaikki kerääntyivät Curryn ympärille. Hän kertoi minulle, että hän horjahti taaksepäin, jolloin normaalisti fanit ottavat hänet vastaan, mutta kukaan ei tietenkään istunut kentän laidalla. Curry kaatui häntäluullaan metallille, joka pitää telineitä pystyssä, Kerr kertoi.

Vaikka Curry näytti olevan tuskissaan kentän laidalla, Kerr ei oleta miehen olevan kauaa sivussa otteluista.

– Hän sanoi olevansa kunnossa pitkällä aikavälillä. Tämä tulee kuitenkin vaivaamaan häntä seuraavien päivien aikana. En tiedä pystyykö hän pelaamaan perjantaina, mutta näyttää siltä, että hän on kunnossa seuraavan viikon kuluessa, Kerr kertoi.

Topias Setälä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille