Sasu Salinin upeat otteet Mestarien liigassa saivat jälleen jatkoa, kun hän heitti 17 pistettä Teneriffan voitossa. Ilari Seppälä oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Elias Valtonen osoitti jälleen potentiaaliaan Saksassa.

Mestarien liigassa jäi suomalaisten kohtaaminen näkemättä, kun Alexander Madsen ei ollut vielä VEF Riian kokoonpanossa joukkueen kohdatessa Teneriffan. Sasu Salin oli jälleen Teneriffan voimahahmoja heittämällä 17 pistettä 77-64 (46-33)-voittoon päättyneessä ottelussa.. Salinille kertyi myös kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Emir Sulejmanovicin saldoksi tuli seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, syöttö ja riisto. Teneriffalla on kolmen ottelun jälkeen kaksi voittoa ja Riika on hävinnyt kaikki pelinsä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg koki kolmannen tappionsa hävitessään AEK:n vieraana 68-77 (36-39).
Ottelutilastot

Ilari Seppälä oli jälleen tarkkakätisenä, kun hän heitti 21 pistettä, mutta Aix-Maurienne hävisi kotonaan Nancylle 75-83 (44-52). Seppälän tilastoriville kirjattiin myös neljä levypalloa, syöttö ja riisto. Henri Kantonen kasasi viiden pisteen, neljän levypallon, syötön ja riiston tilastot. Aix-Maurienne on sarjassa 15.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Elias Valtonen ehti alkuviikosta urakoida jo kahdesti, kun Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen kohtasi maanantaina Eisbären Bremerhavenin ja keskiviikkona Nürnburg Falconsin. Molemmista otteluista oli tuloksena tappio.

Tigers taipui niukasti Bremerhavenin vieraana 79-87 (41-53). Valtonen loisti jälleen 20 pisteen, viiden levypallon, yhden syötön, yhden riiston ja yhden torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Keskiviikkona Nürnberg Falcons oli Tigersia vahvempi lukemin 97-82 (51-40). Valtonen heitti tällä kertaa 13 pistettä, otti kolme levypalloa, riisti kerran ja torjui vastustajan kolmasti. Tigers on sarjassa sijalla 13.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Swans Gmundenin liito jatkui, kun joukkue nappasi kymmenennen peräkkäisen voittonsa voitettuaan Flyers Welsin 93-88 (53-41). Daniel Dolenc heitti kuusi pistettä, kahmi kuusi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama joukkue pitää sarjan kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Viron liigassa Edon Maxhuni heitti 11 pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön, kun Pärnu voitti Raplan 72-64 (37-30).
Ottelutilastot