Forssan alku matkasi Naisten Korisliigan toiseksi viimeisen kierroksen päätösottelussa HBA-Märskyn vieraaksi. Joukkue piti kiinni kotiedustaan ja vei pisteet 97-76.

Avausjaksolla nähtiin tarkkaa peliä. Molemmilla joukkueilla oli ongelmia vastustajan puolustuksen rikkomisessa. Tauolle mentiin vieraiden johdossa 15-10.

Alku sai oman hyökkäyspelinsä toimimaan toisella jaksolla Mia Loydin johdolla. Joukkue karkasi puoliajalle turvallisessa johdossa 48-27.

Puoliajan jälkeen nähtiin tasaisempaa peliä. Siitä huolimatta vieraat kasvattivat johtoaan. Viimeiselle jaksolle lähdettiin vieraiden 27 pisteen johdossa.

Märsky ei saanut enää kunnollista kiriä aikaiseksi. Se onnistui kuitenkin kaventamaan eroa viimeisen jakson aikana. Voitto matkasi Forssaan 97-76.

Loyd teki ottelussa tupla-tuplan 23 pisteellä ja 14 levypallolla. Keondria Calloway upotti 16 pistettä. Silja Viita teki 13 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa. Ebba Pekosen tilastoihin kirjattiin 14 pistettä, kuusi koriin johtanutta syöttöä ja kuusi levypalloa.