Miami Heat julkaisi kaupanneensa antisemitismikohun keskellä olevan Meyers Leonardin Oklahoma City Thunderiin. Kaupassa toiseen suuntaan menee Trevor Ariza. Thunder saa myös kaupassa vuoden 2027 toisen kierroksen varausvuoron.

Thunder ilmoitti tiedotteessa, että Leonard ei tule olemaan aktiivinen osa joukkuetta. Leonard on pelannut tällä kaudella ainoastaan kolme ottelua kauden päättäneen olkapäävamman takia ja mies on tällä hetkellä pelikiellossa antisemitistisen kommentin vuoksi. Huhujen mukaan Leonard on tehnyt yhteistyötä juutalaisten yhteisöjen kanssa eteläisessä Floridassa samalla, kun mies kuntouttaa olkapäätään. Thunderin tarkoituksena oli todennäköisesti vain hankkia lisää varausvuoroja.

35-vuotias Ariza puolestaan ei ole pelannut tällä kaudella ainoatakaan ottelua henkilökohtaisista syistä ja mies jätti myös viime kauden pudotuspelikuplan väliin Portland Trail Blazersin riveissä. Iästään huolimatta Ariza on ollut kelvollinen pelaaja rotaatiossa pelatessaan. Viime kaudella mies teki Trail Blazersissa 11 pistettä ja sai 4,8 levypalloa per ottelu. Ariza on kaupattu urallaan ennätykselliset 11 kertaa, joista neljä on tapahtunut viime kauden jälkeen. Mies kaupattiin viime marraskuussa jopa kolme kertaa viikon sisällä. Arizan sopimus loppu tämän kauden jälkeen, joten Oklahoma todennäköisesti halusi saada miehestä jotakin takaisin ennen sopimuksen loppumista.