Korisliigan puolivälierät jatkuvat tutussa komennossa

Sekä Tampereen Pyrintö että Kauhajoki nostivat voittosaldonsa 3–0:aan, vaikka haastajat lähtivät otteluihinsa energisempinä.

Tampereen Pyrintö kaatoi kotikentällään Kataja Basketin 112–104 ja kasvatti sarjajohtonsa 3–0:aan. Pyrintö on ollut koko sarjan ajan niskan päällä, mutta ottelun lopputulosta ei olisi arvannut vielä ensimmäistä puoliaikaa seuratessa.

Kataja aloitti ottelun selkeästi energisempänä ja pääsi puoliaikatauolle 59–43-johdossa. Pyrintö kuitenkin väänsi tauon aikana uuden vaihteen silmään ja runnoi lopulta rinnalle ja reippaasti ohi.

Marcus Lewis oli Pyrinnön kovin tilastonikkari laittamalla tauluun 32 pistettä ja yhdeksän koriin johtavaa syöttöä.

Katajan puolella isoimman pistesaldon keräsi Aapeli Alanen, joka tykitteli ensimmäisen puolikkaan hurmoksessa kolmen pisteen koreja leikiten. Hänen palonsa hiipui jälkipuoliskolla, mutta osumatarkkuudeksi kaaren takaa muodostui kokonaisuudessaan peräti 7/10. Pisteitä Alanen teki yhteensä 31.

Kauhajoella ja Nokialla täysin samanhenkinen kamppailu

Miesten Korisliigan puolivälierät ovat sujuneet hyvin suoraviivaisissa tunnelmissa, sillä kaikki otteluparit ovat parhaillaan tilanteessa 3–0 kotietua nauttivan joukkueen hyväksi. Tähän tilanteeseen päättyi myös Kauhajoen ja BC Nokian kohtaaminen, jossa isäntä Kauhajoki vei voiton 96–74.

Ottelun etenemisessä oli varsin samankaltaisia piirteitä muutenkin kuin illan toisessakin pelissä. Tappion kärsinyt Nokia otti alussa johtoaseman, mutta menetti sen hiljalleen loppua kohti. Tosin Kauhajoella isänniltä kesti vähemmän aikaa kääntää voimasuhteet kuin Tampereella, sillä ottelu oli tiukasti kotijoukkueen kontrollissa jo toisella neljänneksellä.

– Tämä tuntuu olevan meille tyypillinen tilanne. Kun olemme kentällä tuoreeltaan, olemme vahvoja. Toisella neljänneksellä Kauhajoki sai meidät pois rytmistämme, emmekä päässeet enää takaisin samalle sivulle, totesi Nokian päävalmentaja Greg Gibson.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat Kauhajoen Jeffery Garrett Jr 18 pisteellä ja 15 levypallolla sekä Nokian Lassi Nikkarinen 20 pisteellä ja viidellä syötöllä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.