Oklahoma City Thunderin takamies Shai Gilgeous-Alexander jätti keskiviikkoisen ottelun Memphis Grizzliesiä vastaan väliin jalkavamman vuoksi ja miehen oletetaan olevan sivussa pidemmän aikaa. Miehellä todettiin plantaarifaskiitti oikeassa jalassa, joka tarkoittaa ylirasituksen aiheuttamaa kipua.

– Shai käveli tänään aamulla, jolloin huomasimme loukkaantumisen. Minulla ei ole paljoa yksityiskohtia, koska kaikki tapahtui todella nopeasti, Thunderin päävalmentaja Mark Daigneault kertoi medialle.

Daigneault ei antanut tarkkaa aikataulua loukkaantumisesta palaamiselle, mutta kertoi, että Shai on poissa merkittävän määrän aikaa. Valmentaja kertoi, että loukkaantuminen ei tapahtunut missään tietyssä tilanteessa, vaan se johtuu tiivistetyn kauden tuottamasta rasituksesta.

Bryan Keating

@KOCOKeating

Bryan Keating

@KOCOKeating
Thunder G Shai Gilgeous-Alexander to be out for extended period with right foot plantar fasciitis:

Mark Daigneault: "It's not day-to-day, it's going to be a more significant amount of time...this one is an injury that we need to take a look at" (1)
Mark Daigneault: "It sounds like it was a little bit more cumulative, I don't think it's something that happened on a particular play" (2)

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Olemme lepuuttaneet pelaajia tällä kaudella reilusti, mutta tässä ei ole kyse siitä. Kun lepuutimme pelaajia, juuri tätä me olemme yrittäneet välttää, Daigenault kertoi.

Gilgeous-Alexander on ollut Thunderin työmyyrä tällä kaudella pelaten 33,7 minuuttia per ottelu. Mies on ollut myös selvästi joukkueen tehokkain pelaaja tehden 23,7 pistettä, 4,2 levypalloa ja 5,9 syöttöä per ottelu.