Los Angeles Lakers ei tyydy jäämään kakkoseksi Brooklyn Netsille tähtihankinnoissa. Netsin napattua ulos ostetut Blake Griffin ja LaMarcus Aldridge, Lakers vastasi hankkimalla Cleveland Cavaliersista ulos ostetun Andre Drummondin.

Ballislife.com

@Ballislife
Andre Drummond’s IG post: “Back to work.” 💜💛

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Drummond on tehnyt tällä kaudella 17,5 pistettä ja 13,5 levypalloa per ottelu, pelaten tällä kaudella ainoastaan 25:ssä ottelussa, joista viimeisin oli helmikuun 12. Drummond ei pelannut joukkueessa, koska Cavaliers ei halunnut riskeerata loukkaantumista yrittäessään kaupata miestä. Cavaliers ei kuitenkaan saanut Drummondista haluamaansa tarjousta, joten joukkue päätti ostaa miehen sopimuksen ulos.

27-vuotias Drummond on yksi parhaista perinteisistä senttereistä NBA:ssa. Mies on ollut ykkönen levypalloissa neljällä kaudella ja Drummond on saanut urallaan 1,5 blokkia per ottelu. Mieheltä ei löydy paljoa heittovoimaa kolmen sekunnin alueen ulkopuolelta, mutta mies korvaa nämä puutteet hyvällä viimeistelyllä ja vahvalla puolustuksella. Mies on pelannut kahdella kaudella tähdistöottelussa.

– Me kaikki olemme innoissamme Andre Drummondin tasoisen pelaajan hankkimisesta. Hän on yksi parhaista senttereistä koko liigassa. Hän pystyy dominoimaan kentän molemmissa päissä. Vastustajan on otetta huomioon hänen fyysisyytensä. Minun mielestä joukkueemme parani huomattavasti, Lakersin valmentaja Frank Vogel kertoi sunnuntaisen voiton jälkeen.