Pyrintö pysäytti Karhun ja otti etulyönnin välieräsarjassa

Tampereen Pyrintö piti Kauhajokea onnistuneesti pihdeissä koko ensimmäisen välieräottelun ajan ja vei kotikentällään voiton luvuin 95–83.

Peli ratkesi pitkälti heitoilla, sillä Kauhajoen riveissä osumatilastot jäivät vaisuiksi erityisesti luottopelaajien Okko Järven ja Eero Innamaan osalta.

– Pyrintö oli tänään parempi, vaikka tiesimme kyllä etukäteen, että sieltä tulee 40 minuuttia sitä heidän paikkaansa. Meillä ei riittänyt puolustuksessa maltti heidän hyökkäystään vastaan. He myös heittivät tänään paljon paremmin kuin me, kommentoi Innamaa Koripalloliiton tiedotteessa.

Parhaat pistemiehet Karhun riveissä sen sijaan olivat Anthony Hilliard 23:lla ja Collin Malcolm 22:lla. Pelinjohtaja Bojan Sarcevic jakoi vaikuttavat yhdeksän koriin johtavaa syöttöä mutta joutui hänkin tyytymään ainoastaan yhteen omaan osumaan.

Pyrinnön puolella suurimman osan tuhoista teki tarkkakätinen takamies Marcus Lewis, joka upotti 21 pistettä ja nappasi kuusi levypalloa. Korinalusia siivosi onnistuneesti joukkuetoveri Brady Skeens, joka laittoi sisään 12 pistettä sekä keräsi yhdeksän levypalloa ja jakoi viisi koriin johtavaa syöttöä.

Pyrinnön ja Kauhajoen välinen välieräsarja jatkuu Kauhajoella perjantaina 2. huhtikuuta.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.