Seagulls nappasi kotiedun takaisin jännittävien vaiheiden jälkeen

Korisliigan välierätaisto tiukkeni, kun Helsinki Seagulls tasoitti sarjansa Salon Vilpasta vastaan.

Salon Vilpas ja Helsinki Seagulls ovat päättäneet olla pettämättä yleisöä Korisliigan välierissä. Toisesta ottelusta saatiin hyytävä trilleri, jonka päätteeksi Seagullsin onnistui tasoittaa sarja 1–1:een. Kotikentällään pelannut Vilpas taipui viime hetken käänteiden myötä 74–76.

Vilpas ei todellakaan jäänyt tappiosta huolimatta ottelussa heittopussiksi. Jo hetken näytti, että salolaiset järjestävät toisen perättäisen yllätyksen ja vievät sarjassa jo toisen voiton. Joukkueen piiskasivat lentoon erityisesti heittotuulella olleet takamiehet Deondre Parks Jr. ja Aatu Kivimäki.

Parks heilutti korisukkaa kentän aktiivisimpana 27 pisteen edestä ja osui neljä viidestä kaukoheitostaan. 12 pisteen saldoon päässyt Kivimäki puolestaan osui neljästä kaukoheitostaan kaikki ja on nyt koko välieräsarjassa kerännyt kolmostensa osumatilastoksi häikäisevät 10/11.

Vahvemmaksi osoittautuneen Seagullsin pisteiden tekoa sen sijaan johtivat Timo Heinonen ja Kendale McCullum kumpikin 16:lla. Voittajien isoimman levypallosaldon – seitsemän – puolestaan nappasi vaatimattomassa kuuden pisteen heittovireessä,mutta hyvällä puolustusmentaliteetilla esiintynyt veteraanisentteri Tuukka Kotti.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.