Susiladies-kapteenin joukkue eteni välieriin – ”Kaikki nostivat omaa tasoaan”

© Kuva: fiba.com

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin Herner TC selvitti tiensä välieriin voittamalla Eisvögel Freiburgin puolivälierissä suoraan kahdella voitolla. Italian liigassa runkosarja lähenee loppuaan ja Awak Kuierin Ragusa sinetöi kolmannen sijansa.

Herner eteni välieriin kuittaamalla toisen ottelun Freiburgia vastaan lukemin 69-59 (32-22). Pelander ei pelannut ottelussa lievän vamman vuoksi, mutta oli joukkueen matkassa.

– Ensi pelissä olen taas mukana, Pelander avasi tilannettaan.

– Tämä peli oli sellainen taisteluvoitto, ettei mitään järkeä. Meillä on ollut vähän vaikeuksia loukkaantumisten kanssa ja tänäänkään niiltä ei valitettavasti vältytty. Kaikki nostivat omaa tasoaan ja pelasimme hienosti joukkueena ja onneksi se riitti välieräpaikkaan. Nyt vähän lepoa ja sitten uudella innolla välieriin. Toivon mukaan saisimme sairaslistaa vähän lyhyemmäksi, Pelander kertoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Välierissä Herner saa vastaansa pudotuspelien tähänastisen yllättäjä Panthers Osnabrückin, joka sijoittui runkosarjassa kuudenneksi ja kaatoi kolmanneksi sijoittuneen suurseura Wasserburgin suoraan kahdessa pelissä.

Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Awak Kuier pääsi kahdesti tällä viikolla parketille ja saldona oli voitto ja tappio.

Ensimmäisessä pelissään Ragusa hävisi sarjakärki Reyer Venezialle niukasti 65-70 (25-40). Kuier sai eniten peliaikaa joukkueestaan, kun hän urakoi vähän vajaat 32 minuuttia tilastoiden kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Ragusa palasi voittojen tielle voittamalla Magnolia Campobasson 71-60 (51-27). Kuier heilutti sukkaa 11 pisteen edestä ja sai tilastoihinsa myös neljä levypalloa ja kaksi torjuntaa. Ragusalla on kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä ja on jo varmaa, että se tulee sijoittumaan sarjassa kolmanneksi.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.