Atlanta Hawks jatkoi hyvää virettään tiistaina kasvattaen voittoputkensa jo neljään, ottelussa New Orleans Pelicansia vastaan. Hawks voitti ottelun pistein 123-107 (61-61), mutta mielenkiintoisen ottelusta teki sen kolmas neljännes. Hawks nimittäin teki eniten kolmosia ilman ohiheittoja yhden neljänneksen aikana, kun joukkue upotti huimat 11 kolmosta neljänneksen aikana.

NBA

@NBA
👀 each of the @ATLHawks' 11 triples from the 3rd quarter!

Atlanta set a new NBA record for threes made in a quarter without a miss, going 11 for 11 in the frame! 🤯

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Edellinen ennätys kuului vuoden 2014 Cleveland Cavaliersille, kun joukkue heitti ottelussa Atlanta Hawksia vastaan yhdeksän kolmosta ilman ohiheittoja ensimmäisellä neljänneksellä. Hawksin uuden ennätyksen johtohahmo oli takamies Trae Young, joka teki ottelussa 30 pistettä ja 12 syöttöä, heittäen kuusi kolmosta sisään seitsemällä yrityksellä.

– Se ei tuntunut ennätykseltä. Tuntui kuin olisimme vain pitänyt hauskaa. Aina, kun vain pelaat ja pidät hauskaa, tällaisia asioita tapahtuu. En huomannut pelin aikana, että olimme sellaisessa vireessä, me vain pidimme hauskaa. Kun jollain pelaajilla menee hyvin, se on hyvin tarttuvaa. Kun äijät upottavat vaikeita heittoja, muutkin alkavat heittää hyvin, Young kertoi ottelun jälkeen.

Hawks on päässyt todelliseen lentoon uuden päävalmentajan, Nate McMillanin alaisuudessa. Joukkue on voittanut 13 ja hävinnyt ainoastaan neljä McMillanin päävalmentajakaudella. Joukkue on itäisen konferenssin neljäntenä. Valmentaja oli odotetusti tyytyväinen joukkueen suoritukseen.

– Rehellisesti sanottuna en tiennyt, että heitimme palloa niin hyvin. Olin keskittynyt joukkueen puolustukseen, koska mielestämme pelasimme löysästi ensimmäisellä puoliajalla. Nostimme painostusta toisella puoliajalla, joka johti siihen, että pääsimme hyviin vastahyökkäyksiin ja saimme hyvän rytmin hyökkäyspäässä, McMillan kertoi.