Tunteet olivat pinnassa tiistaina, kun Los Angeles Lakers ja Toronto Raptors kohtasivat Raptorsin kotikentällä Tampa Bayssa. Lakers voitti ottelun lopulta 110-101 (68-42), mutta huomion varasti joukkueiden välinen painiottelu ensimmäisellä neljänneksellä.

𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐞𝐰𝐬 Canada 🇨🇦

@sportingnewsca
Raptors punishment for their altercation with the Lakers:

Suspended
• Fred VanVleet (1 game)
• DeAndre' Bembry (1 game)

Fined
• OG Anunoby ($30K)

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Raptorsin OG Anunoby ja Lakersin Montrez Harrell ajettiin tilanteen johdosta pois kentältä, mutta pelaajat selvisivät jälkikäteen helpoimmalla, saaden ainoastaan sakon rangaistuksena. Anunobyn sakko on 30 tuhatta dollaria ja Harrellin sakko on 20 tuhatta dollaria.

– Me hoidamme sakon yhdessä. Harrell puolusti minua tilanteessa, joten me hoidamme tämän sakon, tilanteen keskellä ollut Dennis Schroder kertoi.

Tilanteesta jaettiin myös kolmelle pelaajalle pelikieltoa. Raptorsin Fred VanVleet ja DeAndre’ Bembry sekä Lakersin Talen Horton-Tucker saivat kaikki yhden ottelun pelikiellon. Pelikiellon syynä oli pelaajien lähteminen penkin puolelta tappeluun mukaan. Joukkueet kohtaavat toisensa seuraavan kerran toukokuun kolmas päivä.