Susijengin kaksikko hyville pisteille

© Kuva: fiba.com

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä olivat joukkueensa parhaat pistemiehet, mutta harmittavasti heidän vahvat esityksensä eivät kantaneet voittoon saakka.

Edon Maxhunin ja Pärnun voittotaistelu Viron ja Latvian yhteisliigassa päättyi puolivälierävaiheeseen, kun Pärnu hävisi BK Ogrelle 68-77 (33-33). Maxhuni oli jälleen joukkueensa paras pistemies heiluttaessaan sukkaa 17 pisteen edestä. Tilastoihin kertyi lisäksi kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja riisto. Ogre eteni voitolla välieriin, jossa se kohtaa Alexander Madsenin edustaman VEF Riian.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän 15 pistettä eivät riittäneet viemään Aix-Mauriennea voittoon joukkueen taipuessa Vichy-Clermontille 65-68 (34-34). Seppälä sai tilastoihinsa myös yhden levypallon ja yhden syötön. Henri Kantonen tilastoi kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden ei saanut vielä otteluparia poikki Grazia vastaan, vaan Graz kavensi puolivälieräsarjan 77-63 (40-33). Daniel Dolenc tilastoi kahdeksan pistettä, neljä levypalloa ja syötön. Swans johtaa ottelusarjaa 2-1. Välieriin selviää kolmella voitolla.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Aapeli Alasen Brno voitti Opavan 90-74 (43-42). Alanen heitti kuudessa minuutissa neljä pistettä, otti levypallon ja riisti kertaalleen. Brno on ylemmässä loppusarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim hävisi Mitteldeutscherille kotikentällään 77-82 (40-48). Merlins on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.