Brooklyn Netsin laituri Kevin Durant sai paljon kuraa niskaansa aikaisemmin urallaan siirryttyään Oklahoma City Thunderista Golden State Warriorsiin. Suuri syy Durantin siirtymiseen oli mestaruuden tavoittelu vahvassa Warriorsin joukkueessa. Vuosien jälkeen kuitenkin ääni on muuttunut Durantin kellossa.

– En odottanut olevani onnellinen ihminen mestaruuden voitettuani. Odotin sen olevain kuin elokuvan loppu. Minä keskityin mestaruuden saavuttamiseen, mutta huomasin, että on myös paljon asioita, joihin en voi vaikuttaa. Kun voitin mestaruuden Warriorsin kanssa, minä tajusin, että katson tätä peliä lähinnä kehittymiseni kannalta. Tiedätkö, kuinka hyvä minusta voi tulla? Kyse ei ole enää mestaruuksien voittamisesta. Minä arvostan kaikkea sitä ja haluan voittaa ja kokea kaiken sen, mutta se ei ole se syy miksi pelaan koripalloa, Durant kertoi ESPN:n haastattelussa.

Durantilla on ollut viime kausien aikana aikaa miettiä, miksi pelaa koripalloa sillä mies on joutunut olemaan paljon sivussa loukkaantumisten vuoksi. Durant ei pelannut viime kaudella ainuttakaan ottelua loukkaannuttuaan 2019 finaaleissa. Tälläkin kaudella Durant on pystynyt pelaamaan ainoastaan 21:ssä ottelussa.

– Olen ollut poissa kuvioista kaksi vuotta ja olen kokenut ahdistusta siitä, mitä teen, kun palaan kentille. Akillesvamman vuoksi sivussa oleminen saa sinut ajattelemaan koripalloa eri tavalla. Ja minun tavoite on vain olla täällä. Kuka tietää, mitä tapahtuu seuraavaksi. Minä vain haluan olla käytettävissä mahdollisimman pitkän aikaa ja katsoa mitä tapahtuu, Durant kertoi.