Petteri Koponen hurjassa iskussa Italiassa

© Kuva: fiba.com

Petteri Koponen oli pitelemätön, kun hän heitti hienosti 26 pistettä Reggianan voitossa. Alexander Madsenin urakka Viron ja Latvian liigassa päättyi finaalitappioon.

Petteri Koponen oli tulikuumana, kun hän upotti 26 pistettä Reggianan voittaessa Varesen 95-77 (46-38). Koponen upotti kolmen pisteen heittonsa 8/12 ja antoi ohessa myös kahdeksan syöttöä. Voitto piti Reggianan toiveet pudotuspelipaikasta elossa.
Ottelutilastot

Alexander Madsen joutui pettymään Viron ja Latvian yhteisliigassa, kun VEF Riika hävisi finaalissa BC Kalev/Cramolle.

VEF selvitti tiensä finaaliin voittamalla BK Ogren välierässä 90-85 (43-41). Madsen tilastoi ottelussa kuusi pistettä, kolme levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Finaalissa BC Kalev/Cramo oli vahvempi 86-75 (48-48). Madsen kasasi ottelussa kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, syötön ja torjunnan.
Ottelutilastot

Sasu Salin heitti 10 pistettä, kun Teneriffa kaatoi kotonaan Estudiantesin 101-77 (56-41). Salin saalisti myös kaksi syöttöä ja riiston. Emir Sulejmanovic kokosi kuuden pisteen ja viiden levypallon tilastot. Teneriffa jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

LEB Oron jatkosarjassa Roope Ahosen Breogan otti tärkeän 81-68 (34-40)-voiton Almansasta. Ahonen heitti kaksi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Breogan johtaa sarjaa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Granada jatkaa Breoganin vanavedessä voitettuaan Oviedon 72-68 (39-31). Murphylle tilastoitiin kolme pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä, riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentaman Strasbourgin voittoputki katkesi, kun se hävisi Pau-Lacq-Orthezin vieraana 69-73 (34-31). Strasbourg jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

ProB:ssä Carl Lindbomin yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja syöttö eivät riittäneet Antibesille voittoon, kun Blois voitti 79-53 (40-21).
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds kohtasi kahdesti Gunma Crane Thundersin ja taipui molemmissa peleissä.

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Thundersin 91-81 (28-43)-voittoon. Murphy kunnostautui erityisesti levypalloissa napaten käsiinsä 13 irtopalloa ja tilastoihin kertyi myös kahdeksan pistettä, kolme syöttöä ja torjunta.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Thunders oli parempi numeroin 76-60 (38-30). Murphy lähenteli tupla-tuplaa 15 pisteen, yhdeksän levypalloon, viiden syötön, riiston ja kahden torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni välieriin otettuaan kolmannen voittonsa Grazista. Daniel Dolenc heitti hienosti 13 pistettä 15 minuutissa ja otti kaksi levypalloa ja antoi syötön Swansin voittaessa 96-83 (49-44). Swans eteni välieriin otteluvoitoin 3-1.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Elias Valtonen hätyytteli tupla-tuplaa tilastoituaan yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, kahdeksan syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan, mutta Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi Bayer Giants Leverkusenille 84-88 (42-43).
Ottelutilastot

Joonas Lehtorannan hienot otteet Hollannissa saivat jatkoa, kun hän kasasi komean 11 pisteen ja 10 syötön tupla-tuplan Feyenoordin voittaessa Den Helder Sunsin 104-71 (53-37). Lehtorannalle merkittiin myös kuusi levypalloa ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.