Susiladiesin tähden joukkue juhli sarjanousua ja tappiotonta kautta

© Kuva: fiba.com

Anniina Äijäsen Ferrol päätti kautensa upeasti varmistaen nousun Espanjan pääsarjaan. Ferrol pelasi kautensa kokonaan ilman tappioita.

Espanjan Liga Femenina 2:ssa pelattiin kauden loppuhuipennus, kun jokaisen kolmen lohkon neljä parasta joukkuetta ratkoivat kaksi nousijaa. Joukkueet jaettiin aluksi neljään kolmen joukkueen lohkoon, jonka jälkeen lohkovoittajat kohtasivat toisen lohkon voittajan josta voittaja nousi ensi kaudeksi Espanjan pääsarjaan.

Ferrol voitti runkosarjassa kaikki 26 otteluaan ja sama tahti jatkui lopputurnauksessa. Ensin Ferrol kaatoi lohkovaiheessa Maresmen ja Jairisin.

Ferrol päihitti Maresmen 78-69 (36-34) Äijäsen tilastoidessa kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Ferrol sinetöi lohkovoiton kaataessaan Jairisin 77-62 (38-34). Äijänen kasasi neljä pistettä, kuusi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Nousun ratkaisseessa ottelussa Ferrol sai vastaansa Ardoin ja kruunasi upean kautensa 81-72 (41-48)-voitolla. Äijänen tilastoi kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.

– Fiilis on tällä hetkellä erittäin hyvä! Olen tosi ylpeä meidän joukkueestamme ja miten olemme taistelleet turnauksen läpi ja ylsimme tavoitteeseemme. Turnaus tai kausi eivät olleet helppoja ja tappioton suoritus ei ollut itsestäänselvyys. Tavoite ennen kautta oli tehdä parhaamme joka ottelussa ja nauttia matkasta yhdessä niin kauan kuin se kestää. Nyt kun tavoitimme sarjanousun, olo on hiukan tyhjä, mutta erittäin tyytyväinen siihen mitä saimme aikaan, Äijänen iloitsi Koripalloliiton tiedotteessa.

Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin Herner ei saanut sinetöityä vielä välieräpaikkaa, kun Panthers Osnabrûck otti selkä seinää vasten 60-59 (30-25). Pelander urakoi 31 minuuttia ja sai aikaan kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa ja syötön. Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastotietoja.

Italian liigassa Awak Kuierin Ragusa ei pelannut runkosarjan viimeisellä kierroksella ja joukkue sijoittui lopulta runkosarjassa kolmanneksi. Ragusa saa pudotuspeleissä vastaansa Empolin.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.